به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، كاظم جلالي در جمع خبرنگاران با بيان مطلب گفت: دولت با قاطبه نمايندگان مجلس در تصميم گيري هاي خود تعامل نمي كند.
وي افزود: دولت بايد تلاش كند با بدنه مجلس در تصميم گيري هاي خودش تعامل داشته باشد.
جلالي تصريح كرد: ما به دليل اينكه داراي خلاء حزبي هستيم و ساختار مجلس هم حزبي نيست، عملا فراكسيون ها نمي توانند مجلس را در همه زوايا نمايندگي كنند.
وي با بيان اينكه در جريان راي اعتماد به دولت جديد، برخي از وزراي پيشنهادي توسط نمايندگان شاخص مجلس يا روساي فراكسيون ها حمايت مي شدند اما در صحن علني راي نياوردند، گفت: اين مساله نشان مي دهد تعامل دولت با ساير نمايندگان هم ضرورت دارد.
نماينده شاهرود در خصوص وزير پيشنهادي نفت نيز گفت: او سابقه حضور در وزارت نفت را دارد و نياز به فرصت دارد.
جلالي در مورد تابعيت دوگانه تسلطي و دخترش گفت: بحث دختر تسلطي به خودش ارتباط دارد، اما اگر در مورد تسلطي چنين امري اثبات شود از نظر قوانين ما مردود است.
وي در پاسخ به اين پرسش كه گفته مي شود در صورت وزارت تسلطي، ايران حداقل چهار سال رياست اوپك را از دست مي دهد، گفت: در بحث نفت دو مافيا وجود دارد كه نمي گذارد اين بحث به جمع بندي برسد.
يك مافيا تاكنون از قبل نفت، شكم خود را سير كرده و ديگري مافيايي است كه خود را آماده كند تا از اين پس، نفت را ببلعد.
جلالي با تاكيد بر اينكه نفت بايد در خدمت منافع و مصالح كشور و مردم باشد، گفت: با بعضي از وزارتخانه ها از قبيل وزارتخانههاي امور خارجه، نفت و اطلاعات نبايد جناحي، جرياني و سياسي برخورد كرد.
وي اظهار داشت: به دليل ميزان تاثيرگذاري آنها در عرصه داخلي و خارجي و ميزان اثربخشي شان در ارتباط با منافع ملي بايد به اين وزارتخانه ها به شكل يك مقوله ملي نگاه كنيم.
نظر شما